ÇORUM / OSMANCIK - AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Öğrencilerimizin bilgilerini güncel tutmak, özgüvenlerine katkı da bulunmak ve ekip çalışmalarının önemini vurgulamak için düzenlediğimiz bilgi yarışmaları tüm sınıflarımızda devam ediyor.

Mrt

Okulumuz Fen Bİlimleri Öğretmeni Cihan ÖZTURAN, Osmancık İlkokulu öğrencilerini laboratuvarımızda misafir ederek, ilgi ve meraklarının artması ve ön bilgi oluşturması adına etkinlikler düzenledi.

Öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz Kız Futbol Takımı, 24/03/2024 - 27/03/2024 tarihleri arasında Sinop ilinde düzenlenen "Bölge Turnuvası'na" il birincisi olarak katılmış ve "Bölge Turnuvası Birincisi" olarak Türkiye Turnuvaları' na katılmaya hak kazanmıştır.

Türkiye Turnuvası' na katılacak olan takımımızın antrenörü Baturhan BEKİROĞLU' nu ve öğrencilerimizi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

Ara

Öğrencilerimiz 2023 Yılı Yerli Malı Etkinliklerini Yaptılar.

Ara

Türk Milleti yok edilemez. 15 Temmuz  Şehitleri ile  ilgili  okulumuzun çıkardığı  gazete  okuyucusu ile  buluştu.Emeği geçenlere  teşekkür ederiz.